Om Spanien

Resmål, nyheter, restips och fakta om Spanien

Om oss & länkar

Vi skriver om nyheter och tips inför resor till Spanien. Läs och få inspiration om resor till ögrupper som Balearerna och Kanarieöarna, öar som Mallorca, Lanzarote, Teneriffa, La Gomera, Fuerteventura, Menorca, Ibiza, Formentera, Gran Canaria och regioner som Andalusien, Aragonien, Asturien, Balearerna, Baskien, Kanarieöarna, Kantabrien, Katalonien, Kastilien-La Mancha, Kastilien och Leon, Extremadura, Galicien, La Rioja, Madrid, Murcia, Navarra och Valencia.

Kontakta oss

Något du undrar över? Vill du samarbeta med oss? Vi är öppna för alla förslag. Skicka ett meddelande och ange i meddelandet vilken sajt du vill kontakta. Skicka ett meddelande till omresor@gmail.com så svarar vi så fort vi kan.

Här listar vi länkar och reselänkar som handlar om Spanien, andra länder och resor.

Länkar om Spanien

Norra Spanien – NorraSpanien.se är Sveriges största reseguide till Norra Spanien. Här hittar du kartor, massor av guider, resor och inspiration.

Tabernas – Fakta och information om byn Tabernas som ligger i östra Andalusien och som har ca 3700 invånare. Ligger ca 30 minuters bilfärd norrut från Almería.

Wikipedia – Läs fakta om Spanien på Wikipedia. Alltid bra och informativt skrivet av kunniga personer.

Spanien i EU – Information om Spanien från Europeiska unionen.

Reselänkar till andra resmål

indientankar.se – Nyheter och reseinformation om Indien. Tips på sevärdheter och aktiviteter.

thailandtankar.se – Sida som rapporterar om resenyheter om Thailand. Tips på resmål och stränder i Thailand

omspanien.se – Allt om Spanien, senaste nytt om resmål och sevärdheter i Spanien. Aktuella tips på saker att göra under semestern i Spanien.

omportugal.se – Allt om Portugal, inspiration, tips och råd om aktiviteter, sol&bad och golfbanor i Portugal. Om regionen Algarve med städerna Faro, Lagos eller Tavira och ön Madeira och ögruppen Azorerna.

omtyskland.se – Allt om Tyskland, en sida med fokus på turism och resor till Tyskland. Få tips på vad man kan göra och se.

omfrankrike.se – Allt om Frankrike, råd och rön inför din resa och vistelse i Frankrike.

omgrekland.se – Allt om Grekland, upplev Greklands fantastiska övärld och njut av deras fantastiska natur och möjlighet till bad och sol.

omcypern.se – Allt om Cypern, restips och råd om resmål, nyheter och fakta om ön Cypern. Tips och råd när du hyr bil på ön.

omkroatien.se – Allt om Kroatien, nyheter och tips om Kroatien fantastiska skärgård och kust. Segling utanför Kroatien? Upplev havet vid Medelhavets skönaste kust.

omkreta.se – Allt om Kreta, tips och information om den magiska ön Kreta. Tips på stränder och resmål att besöka under din semester.

kanarieholmarna.se – Reseportal om ögruppen Kanarieöarna och dess öar Lanzarote, Teneriffa, La Gomera, Fuerteventura och Gran Canaria.

balearerna.se – Reseportal om ögruppen Balearerna och dess öar Mallorca, Menorca, Ibiza och Formentera. Tips och råd om aktiviteter.

omgrancanaria.se – Allt om underbara Gran Canaria och dess fantastiska stränder och möjligheter till avkoppling.

upplevmallorca.se – Upplev sköna Mallorca, en resesajt som rapporterar om resmål och utflyktsmål på ön och i dess städer.

omflorida.se – Allt om Florida, delstaten som har allt man kan önska på sin semester. Massor av möjligheter för aktiviteter för hela familjen.

destinationusa.se – USA landet som har de mesta att erbjuda för dig som turist. Ett stort land med enorma möjligheter för att kunna fira en trevlig semester.

destinationitalien.se – Vackra och mysiga Italien, en sajt som skriver om aktuella resmål och restips vid alla populära turistmål i landet.

ommexiko.se – Underbara Mexiko med vackra och härliga ständer ett skönt klimat. Tipsar och ger råd om vad man ska uppleva i Mexiko.

omnorge.se – Vårt vackra grannland Norge med höga berg och djupa fjordar. Tips och råd om vad som händer i Oslo, Bergen mfl. Läs om vad man bör besöka och se.

omturkiet.se – Råd och tips om det populära resmålet Turkiet. Få tips på vad bör se i Istanbul och var de bästa stränderna finns.

omosterrike.se – Vackra Österrike! Läs om de senaste från Wien och Alperna. Vart ska man åka skidor och vart ska man bada?

omdanmark.se – Besöka Legoland i sommar? Få tips om vad som mer finns i att göra i vårt grannland Danmark. Allt om Köpenhamn, Bornholm mm.

ombulgarien.se – Charter till Bulgarien? Vi tipsar och aktiviteter och sevärdheter i hela landet. Lös om alla semesterorter.

visitsydafrika.se – Safari i Sydafrika? Läs på om det senaste innan du bokar och åker. Nyheter och aktuell information om Sydafrika.

soligamalta.se – Ön där solen alltid skiner. Nyheter, tips och råd om resmålet mitt i Medelhavet, Malta.

omfinland.se – Bilsemester i Finland? Läs på om all färjeförbindelser och vad man bör besöka på sin Finlandssemester.

omvietnam.se – Planerar du att åka på semester till Vietnam? Hos oss hittar du tips och råd inför din resa. Läs om vackra ständer och intressanta tempel värda att besöka.

upplevjapan.se – Solen rike är Japan. Från storstad till landsbygd, i Japan hittar du allt möjligt att se och uppleva.

magiskakina.se – Besök magiska Kina! Ett land som aldrig helt går att upptäcka. Ett land i ständig förändring och utveckling.

Boka resor, hotell, flyg och hyrbil

autoexploro.se – Hos autoexploro kan du jämföra priser på hyrbilar och biluthyrning i hela världen. Du hittar de bästa priserna på hyrbilar inför din resa.

hotelexploro.se – Letar du efter bra och billiga hotell i hela världen? hotelexploro.se är en sajt som jämför tusentals hotell städer, vid resmål i alla länder.

Bloggar om resor och resande

resebloggar.info