av Björn & Kristina
Skapad: 26 februari, 2019 (5 år sen)
från 12.000kr
Ort/stad/by
Estepona, Malaga
Pris från
12000 kr/vecka
Antal bäddar
14 bäddar/sovplatser
Boyta/area
250 m²
Information
Wi-Fi, Balkong, Luftkonditionering, Diskmaskin, Tvättmaskin
Region/ö/ögrupp

La Casa de Manuel är en stor rymlig paradvåning i två plan för större grupper eller familjer som vill bo rymligt och bekvämt. Våningen ligger centralt i Esteponas gamla stadsdel nära restauranger, barer och stadspuls.

Nära allt men ändå enskilt och skyddat från störande ljud och trafik. Endast 200 m ner till stranden och över 400 m2 yta att röra sig fritt på. Våningen är perfekt för både business, vännerna och familjer.

Golfresor, träningsresor, konferens, kurser, jubileum eller varför inte en matlagningsresa med bästa vännerna. La Casa de Manuel är perfekt för alla typer av grupper upp till 14 personer. Här har ni gott om utrymme för varandra i en ljus, öppen och enskild miljö mitt inne i den gamla staden.

La Casa de Manuel ligger väldigt centralt men ändå så där lite underbart undangömt. Det lilla torget utanför våningen är otroligt charmigt, romantiskt och trivsamt. Torget har även blivit en symbol för La Casa de Manuel och denna unika plats. Runt omkring finns små trånga gränder med magisk känsla. Att bo här är långt från att vara den typiska turisten. Här bor ni bland de sydspanska lokalbefolkningen. En lugn och harmoniska semester som om ni nästan bodde här. Välkomna till till oldtown i Estepona, här kommer ni att trivas.

Priser

Från 150 Euro/natt för 6 personer. Priser, kalender, onlinebokning och mer info finner ni på vår webbsida www.lacasademanuel.se.

Vill du hyra denna bostad?

Klicka på visa kontaktinformation för att se e-postadress och/eller telefonnummer. Om den finns en angiven adress till en hemsida så kan du även kontakta dem via den. All bokning sker direkt via ägaren. Du kan inte boka via denna sida.Har du ett boende, lägenhet eller hus du vill hyra ut i Spanien så kan du göra det här >>. Hos oss kan du annonsera gratis om bostäder som går att hyra i Spanien.

Behöver du hyra en bil i Estepona, Malaga? Du kan jämföra priser på hyrbilar i Spanien hos biluthyrning.nu och autospain.se. Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt. 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet. Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Säker krypterad betalning. I deras priser ingår fria mil, fri körsträcka, alla obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Som tex Skadeanmälan - Begränsning av skada, Tredjepartsförsäkring, Stöldförsäkring, Skatt, Flygplatstillägg, Placeringsavgift, Kilometeravgift, Haverihjälpavgift. Jämför även långtidshyra bil och månadshyra. Hyrbil långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar.