av Juan Blanco
Skapad: 24 maj, 2018 (6 år sen)
från 10.500kr
Ort/stad/by
Arguineguin- Los Caideros
Pris från
10500 kr/vecka
Antal bäddar
4 bäddar/sovplatser
Boyta/area
67 m²
Information
Gemensam pool, Wi-Fi, Balkong, Uteplats, Luftkonditionering, Diskmaskin, Tvättmaskin
Region/ö/ögrupp

Detta vackra hus med bekväm utrustning och egen stil har två sovrum. Sovrum och badrum ligger på översta våningen. Sovrummen har individuella balkonger, utrustade med bord och solstolar.

På bottenvåningen är vardagsrummet anslutet till köket och en toalett. Insidan av huset är klar med ett ljust och modernt vardagsrum med vacker utsikt, tillsammans med det välutrustade köket.

Huset är utrustat med TV med plasmaskärm, luftkonditionering och andra verktyg, allt för att du ska känna dig så bekväm som i ditt eget hem.

Utanför huset är den täckta terrassen-matsalen med utsikt över den privata trädgården och solarium.

Huset har en gemensam pool med kortanslutning och 50 m från huset. En stor pool har kategorin barnpool.

I omgivningen ligger 5 minuters stränder Aquamarina, Patalavaca och Anfi Beach. För älskare av vandring eller vandring finns det många stigar och spår med vacker utsikt. Huset ligger i kommunen Mogán.

Vill du hyra denna bostad?

Klicka på visa kontaktinformation för att se e-postadress och/eller telefonnummer. Om den finns en angiven adress till en hemsida så kan du även kontakta dem via den. All bokning sker direkt via ägaren. Du kan inte boka via denna sida.Har du ett boende, lägenhet eller hus du vill hyra ut i Spanien så kan du göra det här >>. Hos oss kan du annonsera gratis om bostäder som går att hyra i Spanien.

Behöver du hyra en bil i Arguineguin- Los Caideros? Du kan jämföra priser på hyrbilar i Spanien hos biluthyrning.nu och autospain.se. Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt. 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet. Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Säker krypterad betalning. I deras priser ingår fria mil, fri körsträcka, alla obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Som tex Skadeanmälan - Begränsning av skada, Tredjepartsförsäkring, Stöldförsäkring, Skatt, Flygplatstillägg, Placeringsavgift, Kilometeravgift, Haverihjälpavgift. Jämför även långtidshyra bil och månadshyra. Hyrbil långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar.