av Caroline
Skapad: 26 februari, 2019 (5 år sen)
från 5.000kr
Ort/stad/by
Marbella, Puerto Banus
Pris från
5000 kr/vecka
Antal bäddar
4 bäddar/sovplatser
Boyta/area
120 m²
Information
Gemensam pool, Wi-Fi, Balkong, Uteplats, Parkering, Luftkonditionering, Diskmaskin, Tvättmaskin
Region/ö/ögrupp

Denna soliga 2 sovrum, 2 badrum penthouse/lägenhet ligger i ett fint och säkert komplex strax norr om Marbellas lyx marina, Puerto Banus och nära flera topp golfbanor.

Lägenheten rymmer 4 personer med matterrass från vardagsrummet och en stor takterrass med solstolar och ett annat matbord och stolar. Det finns utsikt över havet och den huvudsakliga poolen och trädgårdarna. Båda terrasserna har markiser för skugga om det behövs. Det finns grädde marmorgolv, tyst luftkonditionering och uppvärmning, en 200 cm säng med ny extra djup madrass och 2 långa enkelsängar. Det finns 2 badrum med bad / dusch. Välutrustat kök med diskmaskin, tvättmaskin, kyl och frys, mikrovågsugn, rostade smörgåsmaskin, brödrost, ugn – kokplatta och kaffebryggare.

God kvalitet lakan och handdukar tillhandahålls och ingår i priset är en städservice vid slutet av semesterperioden. Underjordisk parkering och fiberoptisk WIFI finns med flera språk tv-kanaler. Det välskötta komplexet är omgivet av kaféer, restauranger och barer med ett litet snabbköp i närheten. Det finns en stor pool med solstolar och en annan pool som är avsedd för barn. På vintern finns en uppvärmd inomhuspool. Lägenheten har vackert anlagda trädgårdar med fontäner.

Se vår hemsida www.franceandspain.co.uk för mycket mer information om lägenheten, priserna, tillgängligheten och detta område av Costa del Sol i Spanien. Priser kan diskuteras vid långtidsuthyra  i  3 veckor eller mer.

Ägaren föredrar att tala på engelska. Vi är ett brittiskt par som spenderar mycket tid i Spanien, men vi har många svenska vänner. Vi välkomnar svenska besökare!

Priser från 5000 SEK – 10000 SEK per vecka

Vill du hyra denna bostad?

Klicka på visa kontaktinformation för att se e-postadress och/eller telefonnummer. Om den finns en angiven adress till en hemsida så kan du även kontakta dem via den. All bokning sker direkt via ägaren. Du kan inte boka via denna sida.Har du ett boende, lägenhet eller hus du vill hyra ut i Spanien så kan du göra det här >>. Hos oss kan du annonsera gratis om bostäder som går att hyra i Spanien.

Behöver du hyra en bil i Marbella, Puerto Banus? Du kan jämföra priser på hyrbilar i Spanien hos biluthyrning.nu och autospain.se. Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt. 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet. Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Säker krypterad betalning. I deras priser ingår fria mil, fri körsträcka, alla obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Som tex Skadeanmälan - Begränsning av skada, Tredjepartsförsäkring, Stöldförsäkring, Skatt, Flygplatstillägg, Placeringsavgift, Kilometeravgift, Haverihjälpavgift. Jämför även långtidshyra bil och månadshyra. Hyrbil långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar.