av Zara
Skapad: 27 februari, 2019 (5 år sen)
från 4.400kr
Ort/stad/by
Fuengirola
Pris från
4400 kr/vecka
Antal bäddar
4 bäddar/sovplatser
Boyta/area
56 m²
Information
Gemensam pool, Wi-Fi, Balkong, Parkering, Luftkonditionering, Tvättmaskin
Region/ö/ögrupp

Välkommen till Casa Zara, en härlig lägenhet belägen mitt i Fuengirola bara några minuters promenad till tåg, bussar, butiker och restauranger!

Området Puebla Lucia ligger väldigt bra till i Fuengirola och är ett lugnt och tryggt område med närhet till allt vad staden har att erbjuda, några minuters promenad bort ligger tågstationen och busstorget som tar er till och från Malaga och Malaga flygplats på nolltid. I närområdet ligger även den stora marknadsplatsen där det hålls loppis på lördagar och marknad på tisdagar, när det inte är matfestival eller tivoli.

Det finns ett flertal matbutiker, Restauranger, Caféer och barer i närheten samt gym och paddeltennisbanor. Ni får även tillgång till 4 pooler på området, en i byggnaden och tre på andra sidan gatan.

Den mysiga lägenheten består av ett trevligt och socialt vardagsrum med matplats, modernt kök, öppen spis samt terrass med en underbar utsikt över staden. Sovrummet består av en skön dubbelsäng samt förvaring och direkt tillgång till badrummet.

Lägenheten är fullt utrustad med Internet, A/C i alla rum, TV samt tvättmaskin.

I städavgiften ingår sängkläder och handdukar.

Prisexempel:

  • En vecka högsäsong: 6500:-
  • En vecka lågsäsong: 4400:-
  • Weekend högsäsong: 2000:-

Mer info och bilder finns på www.casazara.se.

Vill du hyra denna bostad?

Klicka på visa kontaktinformation för att se e-postadress och/eller telefonnummer. Om den finns en angiven adress till en hemsida så kan du även kontakta dem via den. All bokning sker direkt via ägaren. Du kan inte boka via denna sida.Har du ett boende, lägenhet eller hus du vill hyra ut i Spanien så kan du göra det här >>. Hos oss kan du annonsera gratis om bostäder som går att hyra i Spanien.

Behöver du hyra en bil i Fuengirola? Du kan jämföra priser på hyrbilar i Spanien hos biluthyrning.nu och autospain.se. Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt. 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet. Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Säker krypterad betalning. I deras priser ingår fria mil, fri körsträcka, alla obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Som tex Skadeanmälan - Begränsning av skada, Tredjepartsförsäkring, Stöldförsäkring, Skatt, Flygplatstillägg, Placeringsavgift, Kilometeravgift, Haverihjälpavgift. Jämför även långtidshyra bil och månadshyra. Hyrbil långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar.