av Birgitta
Skapad: 11 mars, 2019 (5 år sen)
Ort/stad/by
Fornalutx
Antal bäddar
4 bäddar/sovplatser
Boyta/area
160 m²
Information
Privat pool, Wi-Fi, Balkong, Uteplats, Parkering, Luftkonditionering, Diskmaskin, Tvättmaskin
Region/ö/ögrupp

I den lilla pittoreska byn, Fornalutx, erbjuder vi vårt hem, Casa Limonero. Fornalutx har fått många utmärkelser genom åren; Spaniens vackraste by, bäst bevarade medeltida by m.m.

I Fornalutx står tiden still, här finns inte något partyliv, bara lugnet. Restaurangerna och barerna är få, men det är här du stöter på det genuina Mallorca. Det är här du bara slår dig ner och njuter av folklivet. Antingen så väljer du det lilla torget, Plaça d’Espanya mitt i byn, eller så följer du vägen norrut ett par hundra meter för att slå dig ner på någon av restaurangerna Ca N´Antuna eller Es Turo för att njuta av den fantastiska utsikten över den lilla byn Biniaraix och Sollerdalen. Mitt i byn ligger en välsorterad liten ”Supermercado”.

För dig som vandrar finns många leder att välja på, du är redan halvvägs på några av dem. Cyklisterna har också de närheten till de attraktiva vägarna, som så många världen över reser till för att få den ultimata träningen.

I övervåningen möts du av en stor och välkomnande hall. Här ligger också de två sovrummen med dubbelsängar och AC. Det ena sovrummet har egen toalett med dusch. Nedervåningen har en öppen planlösning med kök och vardagsrum. Här finns också en helt ny toalett med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Samtliga rum har utsikt över bergen.

Trädgården har en underbar terrass med matplats, grill, fikon-, citrus- och olivträd. Poolområdet har bekväma solstolar och varmvattendusch. Wifi och egen parkering finns också.

Priset per vecka varierar mellan 770 och 1500 euro beroende på säsong, se mer på vår hemsida; www.limonero.one. En handpenning på 50% betalas vid bokning. Lakan och handdukar ingår. Slutstädning och tvätt tillkommer med 135 euro per bokning.

Palma stad och flygplats ligger bara 40 km från byn. Närmsta sandstrand hittar du i Port Soller som ligger 6 km bort.

Mallorca är värt ett besök året om. De bästa månaderna för att vandra är mars, april, maj, oktober och november, men även vintermånaderna december till februari bjuder på bra dagstemperaturer.

Läs mer på vår hemsida; www.limonero.one. Här hittar du fler bilder från huset, Fornalutx och Sollerdalen samt mängder av tips på vandringar på Mallorca.

Vill du hyra denna bostad?

Klicka på visa kontaktinformation för att se e-postadress och/eller telefonnummer. Om den finns en angiven adress till en hemsida så kan du även kontakta dem via den. All bokning sker direkt via ägaren. Du kan inte boka via denna sida.Har du ett boende, lägenhet eller hus du vill hyra ut i Spanien så kan du göra det här >>. Hos oss kan du annonsera gratis om bostäder som går att hyra i Spanien.

Behöver du hyra en bil i Fornalutx? Du kan jämföra priser på hyrbilar i Spanien hos biluthyrning.nu och autospain.se. Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt. 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet. Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Säker krypterad betalning. I deras priser ingår fria mil, fri körsträcka, alla obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Som tex Skadeanmälan - Begränsning av skada, Tredjepartsförsäkring, Stöldförsäkring, Skatt, Flygplatstillägg, Placeringsavgift, Kilometeravgift, Haverihjälpavgift. Jämför även långtidshyra bil och månadshyra. Hyrbil långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar.