av Anders Niléhn
Skapad: 9 januari, 2018 (6 år sen)
från 6.050kr
Ort/stad/by
Puerto Rico
Pris från
6050 kr/vecka
Antal bäddar
4 bäddar/sovplatser
Boyta/area
80 m²
Information
Gemensam pool, Wi-Fi, Balkong, Tvättmaskin
Region/ö/ögrupp

Isla Bonita är ett litet mysigt lägenhetshotell som ligger på Puerto Ricos västra sluttning. Hotellet ligger en lagom bit upp och man har en fin utsikt över havet och dalen. Endast 10 minuters promenad till stranden eller närmsta shoppingcenter. Huset ligger i slutet av en återvändsgata och därmed är det inga störande ljud från trafik eller från nattklubbar i shoppingcentret.

Puerto Rico är ett av de absolut solsäkraste ställena på alla Kanarieöarna och klimatet är i stort sett det samma året runt med den enda skillnaden att dagarna är något längre på sommarhalvåret än vinterhalvåret.

Har trådlöst wifi utan extra kostnad för gästerna. Lösenord erhålls i receptionen och byts varje måndag. För den som behöver utskrifter finns möjlighet att köpa det i receptionen som även har miniaffär. Där finns även möjlighet att hyra brassestolar och parasoll till stranden, bil och extra köksredskap (bra för dem som bor längre och lagar mer mat i egen regi).

Om man går i lugnt tempo tar det sex minuter att gå från stranden till Isla Bonita via trapporna och nio minuter via trottoaren. Från centrum till Isla Bonita tar det sju minuter. Ner går det naturligtvis snabbare i samtliga alternativ.

En lägenhet på Isla Bonita kostar 6 050 kronor per vecka för två personer under vintersäsong. Är man tre eller fyra kostar den 7 150 kronor per vecka. Vid längre hyresperioder pris enligt överenskommelse. Läs mer och se fler bilder på deras hemsida >>

Vädret gör att Puerto Rico får många badgäster under dagen från såväl Playa del Ingles som Las Palmas men med sina två stränder, den inne i Puerto Rico och den precis bredvid i Amadores är det alltid gott om plats både i vattnet och på stranden och det finns alltid gott om strandstolar och parasoller att hyra. Mellan Puerto Rico och Amadores går en trevlig strandpromenad som tar cirka 20 minuter att gå.

Vill du hyra denna bostad?

Klicka på visa kontaktinformation för att se e-postadress och/eller telefonnummer. Om den finns en angiven adress till en hemsida så kan du även kontakta dem via den. All bokning sker direkt via ägaren. Du kan inte boka via denna sida.Har du ett boende, lägenhet eller hus du vill hyra ut i Spanien så kan du göra det här >>. Hos oss kan du annonsera gratis om bostäder som går att hyra i Spanien.

Behöver du hyra en bil i Puerto Rico? Du kan jämföra priser på hyrbilar i Spanien hos biluthyrning.nu och autospain.se. Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt. 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet. Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Säker krypterad betalning. I deras priser ingår fria mil, fri körsträcka, alla obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Som tex Skadeanmälan - Begränsning av skada, Tredjepartsförsäkring, Stöldförsäkring, Skatt, Flygplatstillägg, Placeringsavgift, Kilometeravgift, Haverihjälpavgift. Jämför även långtidshyra bil och månadshyra. Hyrbil långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar.