av Petra & Håkan
Skapad: 11 februari, 2019 (5 år sen)
från 3.000kr
Ort/stad/by
Nerja
Pris från
3000 kr/vecka
Antal bäddar
4 bäddar/sovplatser
Information
Gemensam pool, Wi-Fi, Uteplats, Luftkonditionering, Tvättmaskin
Region/ö/ögrupp

Capistrano Village är ett vackert bostadsområde som består av små vitputsade hus och prunkande trädgårdar. Lägenheten ligger i ett hörnhus på Calle Naranjos 12 A – Apelsingatan 12 A.

Lägenheten består av två plan med sovrum och badrum på varje plan. Sovrummet på nedre plan leder till en liten trädgård med växter i stora krukor. På det övre planet finns kök och vardagsrum som leder till terrassen. Även på nedre plan finns det ett litet kök. Det finns ac i alla rum. Sänglinne och handdukar ingår i hyran. Badhanddukar kan hyras. Tv med tre svenska kanaler och en mängd andra kanaler finns samt wifi. För våra yngsta gäster finns lite böcker och leksaker till låns.

Det finns två poolområden, totalt 5 pooler som hör till Capistrano Village. Det är ca 2 min promenad till första poolen. Det är ca 10-15 minuters promenad till Burriana Beach, den mest kända och största stranden i Nerja. Till centrala Nerja-stad så är det ungefär lika långt. Det går en lokalbuss nära lägenheten som kostar 1 euro. Det tar en snabbt ner på stan och till andra bussar om man vill åka buss till granstäderna. Tex Friggiliana och Maro.

I kvarteret finns en fin supermarket där man hittar det mesta. Här finns även en kaffeautomat med oväntat gott kaffe för 1 euro. Större mataffärer finns straxt nedanför Capistrano Village, Mercadona och Super sol.

Det finns parasoll, strandstolar och strandleksaker att låna med till stranden. På det flesta stränder kan man även hyra dagbädd och parasoll för ca 3-4 euro.

Priset inkluderar sängkläder, handdukar och wifi.

  • jun – aug 6000 kr/veck
  • sep – okt 4000 kr/vecka
  • nov – feb 3000 kr/vecka(jul, nyår och novemberlov 4000 kr/vecka)
  • mars – maj 4000 kr/vecka

Välkomna att höra av er med frågor!

Vill du hyra denna bostad?

Klicka på visa kontaktinformation för att se e-postadress och/eller telefonnummer. Om den finns en angiven adress till en hemsida så kan du även kontakta dem via den. All bokning sker direkt via ägaren. Du kan inte boka via denna sida.Har du ett boende, lägenhet eller hus du vill hyra ut i Spanien så kan du göra det här >>. Hos oss kan du annonsera gratis om bostäder som går att hyra i Spanien.

Behöver du hyra en bil i Nerja? Du kan jämföra priser på hyrbilar i Spanien hos biluthyrning.nu och autospain.se. Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt. 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet. Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Säker krypterad betalning. I deras priser ingår fria mil, fri körsträcka, alla obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Som tex Skadeanmälan - Begränsning av skada, Tredjepartsförsäkring, Stöldförsäkring, Skatt, Flygplatstillägg, Placeringsavgift, Kilometeravgift, Haverihjälpavgift. Jämför även långtidshyra bil och månadshyra. Hyrbil långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar.