av Orlando
Skapad: 27 februari, 2019 (5 år sen)
från 7.700kr
Ort/stad/by
Vendrell, Calafell
Pris från
7700 kr/vecka
Antal bäddar
10 bäddar/sovplatser
Boyta/area
200 m²
Information
Privat pool, Uteplats, Parkering, Luftkonditionering, Diskmaskin, Tvättmaskin
Region/ö/ögrupp

Mysig och bekväm semestervilla i Costa Dorada, nära Barcelona med luftkonditionerade sovrum, en stor möblerad trädgård och en ny modern pool med integrerad jacuzzi.

Detta semesterhus ligger i ett lugnt bostadsområde mellan Vendrell och Calafell. Städerna erbjuder ett varierat utbud av fritidsaktiviteter, sport och restauranger. Costa Dorada är känt för sina vackra och lugna stränder och erbjuder allt för att ha en lyckad familjesemester.

Huset har allt som krävs för en trevlig semester. Det är drygt 200 kvm stort och har två ljusa våningar. På övre våningen finns fyra sovrum, två med våningssäng och två med dubbelsäng varav ett med eget badrum, en stor terrass med fantastisk utsikt och ytterligare ett badrum. På bottenvåningen finns ett möblerat vardagsrum med öppen spis, TV, matsalgrupp för 8 personer och utgång till verandan. Ett fullt utrustat kök, i vilket det bland annat finns spis, ugn, mikro och diskmaskin. På denna våning finns också en toalett med dusch samt en tvättstuga. Alla sovrum i huset är utrustade med luftkonditionering. Alla rum har även takfläkt samt konventionella värmeelement för uppvärmning under vintertid. Det finns WiFi i hela huset och totalt så finns det tio sovplatser.

Huset har en stor veranda, ett sommarkök med grill (kol och gas) och en inhängd möblerad trädgård som är både rymlig och avskild. Här kan familjen njuta av oförglömliga kvällar med solnedgång och avkoppling.

Den vackra och harmoniska trädgården är omsorgsfullt omhändertagen och har en modern nybyggd swimmingpool 7 x 5,5 m med en integrerad jacuzzi. För familjer med barn finns det möjlighet att installera ett bärbart staket runt poolen under din vistelse. På detta sätt ökar säkerheten i hemmet. Du måste fråga om staketet i förväg.

Från fastigheten finns bra förbindelser till vägarna C-32 och AP-7, därför kan du lätt ta dig till Barcelona, Tarragona, Sitges och den berömda temaparken Port Aventura. På nära avstånd finns golfbanor och en vattenpark, (Leon Aqua Safari) till glädje för de yngre familjemedlemmarna. Fastigheten ligger i Baix Penedes ett välkänt vindistrikt, här produceras viner varav det mest kända är Cava. Flera vingårdar tar emot besökare.

Obs! För att undvika överdriven konsumtion av energi och för att bidra till att bevara miljön så tar vi betalt av gas under vintern.

Priser är säsong beroende 7700-20000 Kr/veckan

Bilder, prislistan och bokningskalender hittar du här: http://villahabana.se

Välkomna!

Vill du hyra denna bostad?

Klicka på visa kontaktinformation för att se e-postadress och/eller telefonnummer. Om den finns en angiven adress till en hemsida så kan du även kontakta dem via den. All bokning sker direkt via ägaren. Du kan inte boka via denna sida.Har du ett boende, lägenhet eller hus du vill hyra ut i Spanien så kan du göra det här >>. Hos oss kan du annonsera gratis om bostäder som går att hyra i Spanien.

Behöver du hyra en bil i Vendrell, Calafell? Du kan jämföra priser på hyrbilar i Spanien hos biluthyrning.nu och autospain.se. Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt. 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet. Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Säker krypterad betalning. I deras priser ingår fria mil, fri körsträcka, alla obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Som tex Skadeanmälan - Begränsning av skada, Tredjepartsförsäkring, Stöldförsäkring, Skatt, Flygplatstillägg, Placeringsavgift, Kilometeravgift, Haverihjälpavgift. Jämför även långtidshyra bil och månadshyra. Hyrbil långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar.