av Louice Bodin
Skapad: 27 mars, 2018 (6 år sen)
från 7.500kr
Ort/stad/by
Fuengirola
Pris från
7500 kr/vecka
Antal bäddar
8 bäddar/sovplatser
Boyta/area
150 m²
Information
Wi-Fi, Balkong, Uteplats, Parkering, Luftkonditionering, Diskmaskin, Tvättmaskin, Gemensam pool, Privat pool
Region/ö/ögrupp

Ett nytt modernt och fräscht townhouse med 4 våningar om 150 kvm med mycket rymd och gott om plats för upp till 6 (-8) personer. 3 sovrum med tillsammans 6 ordinarie bäddar, en extrasäng (madrass på golvet) i ett av sovrummen och en extra bädd i en soffa i ett vardagsrum.

La Roca ligger på en klippa ovanför Fuengirolas 7 km långa fina sandstrand i Torreblanca. Området med 18 town house erbjuder en mysig pueblo känsla med närhet till det mesta som krävs för en skön semester!

Huset har hög standard och har allt du behöver för en fantastisk vistelse. Alla sovrum har AC. Området är lugnt och passar bra för par eller för en barnfamilj med äldre barn. Husets två översta våningar erbjuder vidunderlig utsikt över Fuengirolas 7 km långa sandstrand. Huset ligger på en klippa. Områdets hiss besparar dina ben en bit ner mot stranden. Det finns barn i området men i skandinaviska mått mätt är det inget barnvänligt område för mindre barn.

Entréplan: Kök med sittplats, vardagsrum med hörnsoffa och matbord. Terass med plats för 6-8 personer.

En våning ner: Sovrum 1, Stort rum med fönster och dubbelsäng. Garderob och byrå. Sovrum 2, Rum med direkt utgång till den lilla egna poolen och sittgrupp på altanen. Dubbelsäng och garderob med byrå. Badrum med två handfat, toalett, bidé och dusch. Tvättstuga med tvättmaskin (vi förvarar några av våra saker här inne som man gärna får låna men lämna tillbaka eller ersätt om de går sönder t.ex. solstolar, spanar, bollar och andra strandleksaker)

En våning upp: Master bedroom. Sovrum med egen balkong och vidunderlig utsikt över Fuengirola. Toalett, Lumi-garderober (varav en privat) och en till balkong med norrläge.

Takvåning: Atico – Hörnsoffa & kylskåp i ett öppet rum. Takterrass med bergsvy på ena hållet och havsvy på andra hållet. Den högst belägna takterrassen i området! Magiskt. Lounge möbel, bord och stolar för 6 personer att njuta i och gasolgrill. Den gemensamma infinity poolen delas av alla gäster i vårt område. La Roca är ett lugnt område och det förväntas att man är lågmäld mellan 23-08.

Är utrustat med sängkläder, handdukar, strandhanddukar, kyl, frys, elspis med ugn, kaffebryggare, vattenkokare, micro, gasolgrill, strykjärn/strykbräda, egen pool m.m. Det vill säga allt som ingår i ett modernt hem. Det innebär också att vi förväntar oss att du tar hand om vårt hus som om det vore ert eget under er vistelse. 6 ordinarie bäddar. Wi-fi ingår (fiber).

Priser för att hyra:
  • Högsäsong: 15 000 SKR/vecka
  • Mellansäsong: 10 000 SKR/vecka eller 18 000 skr/mån
  • Lågsäsong: 7 500 SKR/vecka eller 15 000 skr/mån

Hyr du ytterligare en vecka i en sammanhängande vistelse får du 25% rabatt på andra veckan (gäller ej högsäsong). Ytterligare dagar kan köpas till i mån av plats.

Tvätt och slutstädning tillkommer med en obligatorisk kostnad. Detta för att vi ska kunna garantera en viss nivå på städningen till nästa gäst. Slutstädning inkl linne €150 (betalas på plats kontant till städerskan).

Högsäsong är juli till september – alla andra månader räknas som mellan/lågsäsong.

Aktuell information, fler bilder och mer detaljer om hur du hyr hittar du på deras hemsida >>

Vill du hyra denna bostad?

Klicka på visa kontaktinformation för att se e-postadress och/eller telefonnummer. Om den finns en angiven adress till en hemsida så kan du även kontakta dem via den. All bokning sker direkt via ägaren. Du kan inte boka via denna sida.Har du ett boende, lägenhet eller hus du vill hyra ut i Spanien så kan du göra det här >>. Hos oss kan du annonsera gratis om bostäder som går att hyra i Spanien.

Behöver du hyra en bil i Fuengirola? Du kan jämföra priser på hyrbilar i Spanien hos biluthyrning.nu och autospain.se. Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt. 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet. Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Säker krypterad betalning. I deras priser ingår fria mil, fri körsträcka, alla obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Som tex Skadeanmälan - Begränsning av skada, Tredjepartsförsäkring, Stöldförsäkring, Skatt, Flygplatstillägg, Placeringsavgift, Kilometeravgift, Haverihjälpavgift. Jämför även långtidshyra bil och månadshyra. Hyrbil långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar.