av Jessica
Skapad: 18 februari, 2019 (5 år sen)
från 4.200kr
Ort/stad/by
Calahonda
Pris från
4200 kr/vecka
Antal bäddar
4 bäddar/sovplatser
Boyta/area
100 m²
Information
Privat pool, Wi-Fi, Uteplats, Parkering, Luftkonditionering, Diskmaskin, Tvättmaskin
Region/ö/ögrupp

Längst ner på en gata I ett mysigt bostadsområde hittar ni vårt townhouse, vilket ligger i en liten community med endast nio hus. Communityn har en härlig trädgård och självklart finns där en stor swimmingpool att svalka sig i. Om man hellre badar i havet promenerar man dit på lite mer än 15 minuter.

Huset är ca 100m2 stort fördelat över två plan. På övre plan ligger två sovrum med varsin balkong. Båda sovrummen har dubbelsäng och där finns extrasängar att plocka fram ur garderoberna. Där finns ett badrum med badkar på övre plan och på bottenvåningen ligger ett badrum med duschkabin. På bottenvåningen hittar man ett fullutrustat kök med allt man behöver, inklusive en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. På bottenvåningen finns också sällskapsrummet med både ett stort matbord och en skön soffgrupp. Från sällskapsrummet kommer ni via skjutdörrar ut till den härliga terrassen där ni har full uppsikt över poolen.

Sovrummen och sällskapsrummet har individuella A/C -enheter. Wifi och internationella TV-kanaler har ni förstås tillgång till. Närheten till allt gör läget attraktivt, stränder strax över 15 min promenad, butiker, apotek och restauranger från hela världen ca 15 minuters promenad. Till närmsta köpcentrum med bland annat Supersol och Lidl är det ca 10 minuters promenad. För golfintresserade finns det 6 golfbanor i närområdet och över 200 golfbanor längs med kusten.

Vi använder oss av ett uthyrningsbolag som finns 10 minuters promenadväg från huset. Om det skulle uppstå problem under er vistelse så finns med andra ord hjälp att få på plats. Uthyrningsbolaget erbjuder även tjänster såsom transfer från och till flygplatsen, hjälp att boka utflykter mm

Calahonda ligger ca 25 min från Malaga flygplats, ca 10 min till Marbella och Fuengirola. Bil är inte nödvändigt utan kollektivtrafiken fungerar bra och går regelbundet. Att åka kommunalt till flygplatsen tar ca 1 h. För den som gillar skidåkning ligger Sierra Nevada ca 2,5 h med bil från Calahonda. I priset ingår El, vatten, internet, TV, sänglinnen, handdukar (ej strandhandukar)

  • Lågsäsong 1/10-31/3
    • 400 Euro per vecka. Vid långtidshyra efter överenskommelse
  • Mellansäsong 1/4-15/6 samt 1/9-1/10
    • 600 Euro per vecka
  • Högsäsong 15/6-31/8
    • 770 Euro per vecka

I ovanstående priser är allt utom slutstädning inkluderat. Slutstädning debiteras med 100 Euro.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information, fler bilder samt bokningskalender. www.belindasmalaga.com.

För att se om den veckan ni är intresserade av är ledig, gå in på vår hemsida och klicka på fliken ”boka” där det finns en bokningskalender, alternativt maila och fråga.

Licensnummer: VFT/MA/11513

Vill du hyra denna bostad?

Klicka på visa kontaktinformation för att se e-postadress och/eller telefonnummer. Om den finns en angiven adress till en hemsida så kan du även kontakta dem via den. All bokning sker direkt via ägaren. Du kan inte boka via denna sida.Har du ett boende, lägenhet eller hus du vill hyra ut i Spanien så kan du göra det här >>. Hos oss kan du annonsera gratis om bostäder som går att hyra i Spanien.

Behöver du hyra en bil i Calahonda? Du kan jämföra priser på hyrbilar i Spanien hos biluthyrning.nu och autospain.se. Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt. 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet. Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Säker krypterad betalning. I deras priser ingår fria mil, fri körsträcka, alla obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Som tex Skadeanmälan - Begränsning av skada, Tredjepartsförsäkring, Stöldförsäkring, Skatt, Flygplatstillägg, Placeringsavgift, Kilometeravgift, Haverihjälpavgift. Jämför även långtidshyra bil och månadshyra. Hyrbil långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar.