Nu lanseras ytterligare ett resmål på Almeriakusten, Aguadulce. Aguadulce ligger mellan resmålet Roquetas de Mar och staden Almeria i det sydöstra hörnet av spanska fastlandet.

Aguadulce påminner lite om Franska Rivieran, med bougainvillea som klättrar på murarna längs med de smala trappgränderna som leder ner till stranden och strandpromenaden. Längs stranden och strandpromenaden gäller sol och bad i lugna omgivningar nästan helt utan biltrafik, men högre upp tar det lokala vid, med snabbköp, caféer och ett livligt folkliv. Vid marinan ligger restauranger och barer vägg i vägg, med utsikt över både fiskebåtar och mer lyxiga fartyg. Blir man sedan sugen på något ännu mer spanskt är det bara att hoppa på bussen för en eftermiddag i provinshuvudstaden Almeria, en stad med tusen år på nacken.

Stranden i Aguadulce är, precis som de flesta stränder i provinsen Almeria, både lång och bred, med utmärkta faciliteter som till exempel färskvattenduschar där man kan skölja av sig saltet innan man går för att äta lunch på någon av de restauranger som ligger utmed den välskötta strandpromenaden. I Aguadulce bor Vings resenärer direkt vid stranden på hotell ATH Portomagno Spa (VVV+), endast en kort promenad från den restaurang täta marinan. Resmålen vid Almeriakusten bjuder på spansk stämning då det här är populära resmål bland spanjorerna själva, något som också syns på restaurangerna långa stränder, bra hotell och möjlighet till fantastiska utflykter både inåt landet och längs kusten.