Apollos fotbollsresor erbjuder en unik flexibilitet, du bestämmer själv hur länge du reser och var du vill bo. Du kan till exempel stanna kvar några dagar efter matchen för att uppleva hösten i England eller i Barcelona, staden som erbjuder det mesta från fotboll till kultur.

Alla resor paketeras helt enkelt efter dina önskemål och behov. Apollo erbjuder sen tidigare biljetter till Premier League, FA cup final och andra större fotbollsevent i England. För både fotbollsbiljetter och evenemang, gäller att de är bekräftade vi bokningstillfället. Inget väntande på besked om man fått biljetter eller inte,då Apollo är uppkopplade direkt till de stora officiella biljettdistributörerna.

– Att se sitt favoritlag spela och uppleva den spektakulära stämningen som endast utspelar sig när det är fotboll i toppklass är något som många drömmer om. Nu erbjuder vi en enkel och smidig lösning för den som vill boka ett fotbollspaket, säger Kajsa Moström, Apollos informationschef.

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar och rundresor. Flexibla resepaket där du själv väljer stad eller strand och hur länge du vill vara borta ingår även det i erbjudandet.