På L’Hotel Hostal Sport, ett hotell som ligger i Falset (Priorat, Costa Daurada), erbjuds gästerna en ny gastronomisk upplevelse: chansen att äta ”brunch” (picknick) bland vinodlingarna för att njuta av landskapet och omgivningarna i ett av Kataloniens viktigaste vindistrikt.

Hotellgästerna tar med sig picknicken som Hotel Hostal Sport har förberett med produkter som är typiska för regionen: bröd, kallskuret från trakten och katalanska ostar samt en flaska vin DO Montsant. Picknicken kostar 25 euro per person och kan bokas i receptionen och/eller i baren dagen före utflykten.

Hotell Hostal Sport erbjuder denna nya gastronomiska upplevelse eftersom det blir allt fler personer som vill uppleva en vinprovning och katalanska produkter, omgivna av det fantastiska landskapet och vinodlingarna i Priorat.

Priorat är ett av Kataloniens viktigaste vindistrikt, och hotell Hostal Sport ligger i traktens huvudstad: Falset. Det egenartade landskapet är mycket kuperat, vilket gör det svårt att odla vinrankor, och här produceras DOQ Priorat-viner och DO Montsant-viner, som utmärker sig genom sin utpräglade karaktär och extraordinära komplexitet.