Från och med våren 2016 ingår golfanläggningen Villaitana i Benidorm i Easton Golfs utbud. Reslängden sträcker sig över 11 dagar, vilket varit ett framgångsrikt koncept på flera andra destinationer.

– Villaitana är en charmig golfanläggning med två 18-hålsbanor och trevligt fyrstjärnigt hotell berättar Sara Nilsson, division manager hos Easton Golf. Anläggningen ligger endast en kort taxifärd från Benidorms centrum så gästerna får verkligen det bästa av två världar – semesteravkoppling på anläggningen och gångavstånd till golfbanorna samtidigt som nöjesutbudet med restauranger, barer och stränder finns nära tillhands fortsätter Sara Nilsson.

Easton Golfs första resa till Villaitana avgår den 27 mars 2016. Som på Easton Golfs samtliga resor finns svensktalande golfguide på plats. Flygförbindelsen är den allra bästa med direktflyg till Alicante från såväl Arlanda, Landvetter och Kastrup. Benidorms behagliga klimat, fina stränder och stora nöjesutbud har sedan länge attraherat semesterfirare från Skandinavien och övriga Europa. Runt 10 miljoner turister besöker årligen regionen och nu är det alltså dags för svenska golfare att ta del av kakan.

– Vi har länge velat utöka vårt utbud av 11-dagars resor. Reslängden har attraherat många av våra kunder då flera tycker att en vecka rusar förbi men två veckor är lite för länge. På dessa resor hinner gästerna med att spela mycket golf men ändå ha flera dagar fritt för aktiviteter även utanför golfbanorna menar Sara Nilsson.