H10 Montcada har de senaste åren genomgått en omsorgsfull renovering där man hämtat inspiration till dekoren från hur resandet såg i början av förra seklet, men där man även lyft fram modern design i form av ljussättning, inredning och färgval.

En mix av modern design, ett gammalt engelskt bibliotek och noga utvalda inredningsdetaljer är vad som väntar gäster som bor på Vings populära cityhotell H10 Montcada, mitt i centrala Barcelona. Hotellet kan dessutom locka med milsvid utsikt över staden från takterrassen.

– Det är inte konstigt att det här hotellet tillhör ett av våra mest omtyckta i Barcelona. Vill man bo mitt i centrala Barcelona ett stenkast från både shopping, restauranger och nöjesutbud, men ändå lyxigt och elegant är H10 Montcada ett perfekt val. Takterrassen är dessutom ljuvlig om man vill ta igen sig efter en heldag på stan, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

I den välkomnande lobbyn på hotellet möts man av stora skinnsoffor i klassisk kolonial stil, bokhyllor och dov belysning. Här finns även en inbjudande bar.På hotellet finns också en restaurang samt ett litet motionsrum.

Den inbjudande takterrassen med milsvid utsikt över Barcelona är annars ett tillhåll bland hotellgästerna. Här finns både soldäck, soffgrupper, bubbelpool och varen Sunset Chill-out Bar, som är öppen från april till september. På hotellet erbjuder Ving både enkel- och dubbelrum, stilfullt inredda i ljusa färger.Total finns 79 rum på hotellet som är 10 våningar högt.