Nu öppnar Sunbirdie ännu ett riktigt spännande resmål för Long Stay-resenärer – denna gång härliga Mojácar Playa, på solsäkra Costa Almeria. Här finner vi inte bara Spaniens varmaste och torraste klimat, utan även suveränt boende på Pierre & Vacances Mojácar Playa och golfanläggningen Marina Golf.

Sunbirdies Long Stay-paket i Mojacar kostar 6 995 kronor per person i introduktionspris och innehåller: 28 nätters 4-stjärnigt boende med självhushåll på Pierre & Vacances med havsutsikt och garanterad eftermiddagssol i centrala Mojácar Playa. Alla lägenheter har 3 sovrum. Golfmedlemskap på Marina Golf. Spela hur mycket golf du vill!

– Vi är fantastiskt glada att kunna öppna upp detta resmål eftersom det är något som vi har letat efter länge. En härlig kombination av riktigt bra boende intill havet med både restauranger, barer och golfbanan på gångavstånd. Det är bara 100 meter till de närmaste restaurangerna och till golfbanan är det cirka två kilometer. Till de stora fördelarna hör även priset, eller vad sägs om under 250 kronor per natt för riktigt bra boende med full service och fri golf? säger Jonas Abrahamsson, VD för Sunbirdie.

Kan man bara vara borta två veckor, kostar en så kallad Mid Stay 5 995 kronor per person med fri golf. Sunbirdies säsong på Mojácar Playa startar den 1 mars 2017. Sunbirdie kommer att ha golfvärdar på plats för att arrangera tävlingar, utflykter och andra sociala aktiviteter. Du kan antingen ta flyget till Alicante eller till Malaga. Hit flyger du smidigast och billigast med Norweigan, SAS eller Ryanair.