Nu kan man öva upp sina färdigheter inom bland annat salsa, disco och samba på semestern. Solresor presenterar ett helt nytt koncept tillsammans med en populär danslärare känd från TV (namnet släpps senare i vår).

Vidare samarbetar Solresor med Linda Lindorffs dansskola på YouTube och till hösten kommer nya dansavsnitt att spelas in med Linda i Spanien. Dansresorna kommer att gå av stapeln på Costa del Sol den 3 och 17 september med boende på fyrstjärniga Playa Granada Club Hotel där all inclusive ingår hela veckan. Avresor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn den 3 och 17 september. Boende på fyrstjärniga Playa Granada Club Hotel, del i dubbelrum inkl. all inclusive.
Pris från 9995 kr. Dansresorna är bokningsbara från och med den 13 mars 2017.

– De senaste tio åren har dansintresset bland svenska folket ökat rejält tack vare ett antal dansprogram på TV. Nu satsar vi på att fler ska börja dansa i och med vårt spännande samarbete med Linda Lindorffs dansskola på YouTube. I samband med detta kommer vi under hösten att köra två dansresor till spanska Costa del Sol fyllda med spännande danslektioner, säger marknadschef Mikael Andersson.

Förutom dagliga danslektioner med salsa, jive, disco och samba på schemat ingår även en utflykt till Granada och det moriska palatset Alhambra med en svensktalande reseledare. Även en gemensam välkomst- samt avslutningsmiddag ingår. Hotellet ligger direkt på stranden så mellan danslektionerna är det bara att välja mellan ett dopp i havet eller i poolen. Det finns också mängder av andra aktiviteter på hotellet att roa sig med som tennis, gym, pingis och volleyboll.