Gran Canaria är ett stort vinterresmål för svenskarna sedan chartern startade och många åker hit varje år. Detur kommer att flyga från Arlanda till Las Palmas flygplats på Gran Canaria och resmålen som erbjuds är Las Palmas, Playa del Inglés, Maspalomas, Meloneras och San Augustin.

Kanarieöarnas största ö välkomnar med fantastiska stränder, flera shoppinggallerior och mysiga tapasrestauranger. Detur erbjuder fem härliga orter: Las Palmas för dem som vill kombinera storstad med läckert strandliv, det livliga Playa del Inglés och semesterfavoriterna San Augustín, Maspalomas och det lyxigare Meloneras. På Gran Canaria tar man sig smidigt runt med hyrbil. Ön har fina vägar och man kan ta sig enkelt runt och se öns fantastiska natur. Det är inte dyrt att hyra bil i Spanien och det finns många bolag att boka från. Enklast hämtar man bilen direkt på flygplatsen men det går även bra att hämta ut bilen på orten, men då kan utbudet vara begränsat. Jämför priser på hyrbil i Spanien hemma i innan du reser om du vill hyra till bästa pris. Under högsäsong kan det vara många som vill hyra så sök några månader innan du åker om du har speciella krav.

-Vi är oerhört glada att kunna presentera ett nytt vinterresmål från Detur och breddar nu vårt utbud ytterligare. Gran Canaria är ett mycket populärt resmål och något våra kunder har efterfrågat. Vi startar från Arlanda med ett prisvärt program till denna vinter och planerar att utöka detta kommande vintrar, säger Staffan Jansson, Sales & Marketing Manager Detur Sweden.

Här kan alla hitta något som passar: god mat, nöjen, lugna små byar och mängder av utflykter. I Deturs prisvärda program finns här allt från små mysiga lägenhetshotell till stora lyxhotell med allt för en avkopplande semester. För den aktiva resenären finns här oändliga möjligheter till cykeläventyr, vandringar, bergsklättring, sportdykning och djuphavsfiske. Eller varför inte bättra på svingen på någon av öns vackra golfbanor? Under säsongen erbjuder Detur ett fullt serviceprogram där våra guider finns där för att ge dig en härlig semesterupplevelse och service. Du kan även boka någon av deras utflykter på plats för att uppleva ännu mer av ön.

Källa: Detur