Escape Travel märker av en stor efterfrågan på fler destinationer där Spanien är en av de mest eftersöka. De lanserar därför nyheterna Mitt Costa Brava och Vandringsresa till Barcelona och Costa Brava.

– Vi har valt att satsa mer på Spanien med två nya gruppresor till Costa Brava. Regionen har ett stort utbud av upplevelser, så att sätta ihop ett program som matchar våra koncept var inte svårt. Vårt mål är att erbjuda innehållsrika resor som ska vara prisvärda och det har vi verkligen lyckats med här, säger Jon Tormodsson, VD på Escape Travel.

Den Spanska regionen Katalonien har väldigt mycket att erbjuda sina besökare. Här flyter sandstränder ihop med kuststräckor som består av dramatiska klipp- och bergsformationer och som smyckas med pinjeskogar, vilket skapar härliga leder att vandra i. Undangömda byar med idylliska badvikar blandas med en rik historia tillsammans med god mat och fantastiska viner.

De två resorna med olika inriktningar:

Avkoppling och historia – Mitt Costa Brava

En resa avsedd för avkoppling där resenären utgår från badorten Santa Susanna, belägen 30 minuter från Barcelona. Här ingår två heldagsutflykter till Barcelonas rika kultur med svensktalande guide.

Vandring och gemenskap – Vandringsresa Barcelona och Costa Brava

Den andra resan är handplockade guldkorn för den som vill upptäcka regionen till fots. Med besök på bland annat botanisk trädgård, medeltida stad, vingård och den historierika storstaden Barcelona.