Solresor höjer kvaliteten på resan med nyheten Primera Club. På dessa hotell har du alltid strandnära läge, fyr- och femstjärnig standard, läckra pooler och generösa hotellfaciliteter.

Dessutom har du som Primera Club-gäst alltid direkttransfer till och från flygplatsen, smidig hotellincheckning, gratis WIFI och träning på hotellet. Solresors guider har hög närvaro och är tillgängliga via sms dygnet runt. De flesta Primera Club-hotellen erbjuder bekväm och varierad all inclusive. Fler hotell i Spanien hittar du här. Vi har samlat alla stora hotellsajter där man kan jämföra priser från många olika leverantörer.

På följande resmål och hotell hittar du Solresor, Primera Club:

Mallorca – Lägenheter Eden Lago

Mallorca – Hotel Agua Beach

Costa de Almería – Hotel Mediterraneo Park

Kalabrien – Hotel LABRANDA Rocca Nettuno Tropea

Kreta – Hotel/lägenheter Sirios Village

Rhodos – Hotel Cosmopolitan

Antalyakusten – Hotel Hane Family Resort

Antalyakusten – Hotel Side Mare Resort

Antalyakusten – Hotel Sherwood Club Kemer

Antalyakusten – Hotel Club Paradiso

– Solresors kunder har sagt sitt. Det som alltmer efterfrågas är att förenkla och underlätta resandet och det tror vi att dessa funktioner och erbjudanden kommer göra i mycket stor utsträckning. Kunden kan bara koppla av eller koppla upp sig direkt när de kommer till sin Primera Club-anläggning. Dessutom finns Solresors guider på plats för att hjälpa våra gäster att få ut det mesta möjliga av sin semester säger Mikael Andersson, marknadschef på Solresor.