Apollos satsning på koncepthotell under namnet Apollo Mondo är en stor succé. För första gången lanserar nu Apollo koncepthotell på vintern och för första gången i Spanien.

Ett Apollo Mondo Selected på Teneriffa och ett på Gran Canaria. Fram tills nu har det enbart funnits Apollo Mondo-hotell att boka på sommardestinationer i Grekland, Turkiet och Kroatien. På Apollo Mondo-hotellen har Apollo i samarbete med engagerade hotellägare, lokala kökschefer, gäster och inspiratörer från tränings-, rese- och restaurangbranschen, ja, till och med från cafébranschen valt ut och arbetat fram något extra.

– Kanarieöarna är en storfavorit hos svenskarna på vintern. Många är det som återvänder från år till år. Bra hotell är en viktig faktor för dem som bokar en resa, därför är det roligt att kunna erbjuda nya Apollo Mondo- hotell som tilltalar en bred målgrupp, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

Apollo Mondo Selected är utvalda charter hotell med hög standard och komfort för både par och familjer. Här finns bekväma faciliteter som Polly & Minos lekrum och lekplats, pooler och en skön strand eller golfbana som hägrar runt hörnet. Det finns antingen barnsektion i poolen eller barnpool, som då alltid är uppvärmd. På dessa hotell hittar du också kaffe- och juicebaren Mondo Coffee, en oas i oasen där man kan unna sig en riktig latte, ett glas nypressad juice och lokala delikatesser.

Green Garden Resort på Teneriffa är det perfekta valet för en skön semester för såväl golfaren som barnfamiljen. Hotellet ligger precis intill golfbanan och bara tio minuter från vattenlandet Siam Park. Green Garden Resort är också ett av våra Apollo Mondo Selected-hotell med hög standard och kundnöjdhet.

Från Vital Suites på Gran Canaria skymtar du både havet och sanddynerna, samtidigt som Maspalomas grönskande golfbana sträcker ut sig precis intill hotellet. Ett pampigt spa med gratis inträde, välutrustat gym, kaffe- och juicebaren Mondo Coffee, Polly & Minos lekrum och lekplats är bara några av hotellets alla fördelar.