Norwegian fortsätter att satsa på Finland under 2018. Med start i april kan solsugna resenärer flyga året runt till populära Gran Canaria direkt från Helsingfors-Vanda.

Norwegian har tidigare kommunicerat att bolaget utökar antalet avgångar från Helsingfors-Vanda med 15 procent till ett antal attraktiva destinationer i Grekland, Italien, Kroatien, Kosovo och Bulgarien under sommaren 2018. Men det blir fler utökningar. Med start 8 april kommer Norwegian att flyga året runt till Las Palmas från Helsingfors-Vanda, en linje som tidigare bara trafikerats under vinterhalvåret.

– Det finns ett stort intresse bland finska resenärer att resa till Spanien under alla årstider och det är därför glädjande att nu kunna erbjuda direktflyg till populära Gran Canaria året runt till bra priser i bekväma och moderna flygplan. Vi ser fram emot att önska ännu fler resenärer i Finland välkomna ombord, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Under 2018 får Norwegian 25 nya flygplan in i flottan vilket innebär nya linjer och fler avgångar till populära destinationer. Sträckan mellan Helsingfors-Vanda och Las Palmas kommer att gå en gång i veckan på söndagar, året runt, från och med 8 april.