I höst kan Norwegian-resenärer enkelt kombinera en resa till spanska fastlandet med Gran Canaria, Teneriffa eller Fuerteventura. Från Madrid kommer det att gå flyg dagligen till Gran Canaria och Teneriffa.

Från Barcelona kommer det att gå flera flyg i veckan till Gran Canaria, Teneriffa och Fuerteventura. Från Malaga kommer det att gå två flyg i veckan till Gran Canaria och Teneriffa. Totalt erbjuds 56 flyg i veckan mellan fastlandet och Kanarieöarna med start 25 oktober.

– Det är glädjande att vi nu kan erbjuda resenärer bra förbindelser mellan spanska fastlandet och de populära Kanarieöarna. Även om det är tuffkonkurrens i Spanien är vi redo att möta den konkurrensen med god service, gratis WiFi och god komfort i nya, moderna flygplan, säger Norwegians VD Björn Kjos.

Bara från Skandinavien har Norwegian direktflyg till 13 destinationer i Spanien. Med de nya inrikeslinjerna i Spanien erbjuder Norwegian över 10 000 flygstolar i veckan till och från Kanarieöarna. Norwegian blir först i Spanien med att erbjuda gratis Wi-Fi på inrikesflyg.

– Sammanlagt erbjuder Norwegian nu 133 linjer mellan Spanien och resten av Europa; till Norden, England och Tyskland. Dessutom tror vi att många kommer att utnyttja de många nya kombinationsmöjligheter som vi nu får. För till exempel skandinaver och britter blir det möjligt att resa till Madrid eller Barcelona med Norwegian, tillbringa några dagar där och sedan flyga vidare till Kanarieöarna med oss och direkt hem därifrån, fortsätter Björn Kjos