Det nya kontoret ska täcka det populära området från Alicante i söder till Oliva i norr. Norra Costa Blanca har ett varierande och fascinerande landskap med höga berg, bördiga dalar med apelsinplanteringar, charmiga vikar och härliga stränder längs hela kusten.

Här finns många fina orter och byar där kultur, historia och hav möts. San Juan är ett sådant exempel, som lockar med sina långa sandstränder, den vita staden Altea med sin gamla stadskärna och närheten till havet, Calpe och dess välkända klippa, Penon de Ifach, som reser sig dryga 330 meter över havet och så Denia, inte att förglömma, med sina oändliga sandstränder, marinan och färjetrafiken som tar dig till både Ibiza och Mallorca. Närheten till Alicante flygplats, som har anslutning från de flesta flygplatserna i Skandinavien, underlättar möjligheten att ha en bostad i solen och ändå bo kvar i sitt hemland. Från flygplatsen finns utmärkta transportmedel för att ta sig vidare till de olika orterna, inte minst det smalspåriga tåget som går från Alicante till Denia, med stationer på många ställen. Buss, taxi och hyrbil är andra självklara färdmedel till rimliga kostnader.

Det aktuella området är välkänt sedan många år bland skandinaviska kunder och fördelen här jämfört med andra delar av Spanien är fenomenet mikroklimat, skapat av bergskedjor som omger kustområdena och skyddar mot regn och vind, vilket även konstaterats av Världshälsoorganisationen, WHO. Ett klimat som många upplever som väldigt behagligt och hälsosamt för kroppen – året om!

Utbudet av bostäder i området är väldigt stort och här finns alla typer, från nyproduktion – såväl vid havet som inne i landet – villor, lägenheter och radhus till byhus och även fincor med odlingar. Med andra ord – på Norra Costa Blanca kan alla kunders önskemål uppfyllas! Mäklarringen har sedan tidigare kontor i Valencia, “nya Barcelona”, som bjuder på ett blomstrande nattliv, populära restauranger, musikfestivaler och kringområden med åtråvärda och prisvärda lägenheter och villor. Norra Costa Blancas kontorschef är Håkan Sigemark, med mångårig erfarenhet av mäklarbranschen i detta område. I Valencia hittar du kontorsägaren Anna Westberg.