Mäklarfirman Serneholt Estate öppnar 1 september 2018 sitt första franchiseägda kontor på den spanska solkusten!

-Vi har under de senaste året jobbat hårt för att ta fram vårt eget franchisekoncept och stött och blött våra erfarenheter från tidigare företag vi varit verksamma i, allt detta resulterade till slut i ett koncept vi idag är väldigt stolta över att kunna sjösätta på marknaden, säger Fredrik Serneholt, VD på mäklarfirman Serneholt Estate.

Serneholt Estate har sedan tidigare två kontor på den spanska solkusten i Marbella och Fuengirola och kontoret i Estepona som nu öppnar blir det första som drivs genom franchise. Den historiska första franchisetagaren är Fredrik Jonsson som sedan sommaren redan varit en del av Serneholt Estate.

-Möjligheten att få driva sitt eget företag och skapa sin egen försäljning under ett varumärke som står för samma ledord som jag själv drivs av var avgörande. Att företaget dessutom har fortsatta expansionsplaner ser jag bara som positivt för min egen verksamhet berättar Fredrik Jonsson.

Det nya kontoret i Estepona har redan utökats med en mäklarassistent och inom kort hoppas den nya ägaren Fredrik ha gjort klart med 1-2 säljare. Inom några veckor hoppas man också ha klart med lokal i Estepona men fram tills dess så kommer man att utgå ifrån kontoret i Marbella.